Iratkozzon fel hírlevelünkre, kupon listánkra
Értesüljön elsőként újdonságainkról, akciókról, kedvezményekről, kuponokról.
Ügyfélszolgálat, kapcsolat
Tel.: +36 3 0418 4980 | H-P: 9:00-17:00-ig
Email: info@parfumolcson.hu
Szállítás
A kiszállítás INGYENES!
Várható szállítás: 2-5 nap
Parfüm kereső
Kategóriák
Szállítás/fizetés
A szállítás ingyenes!
Top Brands
Top 10 eladás
1.
Tom Taylor Tom Taylor edt
4 300 Ft
3 800 Ft
2.
Giorgio Armani Acqua di Gio
11 900 Ft
3.
Naomi Campbell Naomi Campbell ( brown ) Edt
5 400 Ft
4.
Bvlgari Bvlgari MAN 2010
4 000 Ft
5.
Versace Bright Crystal
15 300 Ft
14 900 Ft
6.
Givenchy Extravagance d'amarige edt Purple NEW
14 500 Ft
7.
Playboy Playboy EDP /fehér/
3 400 Ft
8.
Givenchy Extravagance d'amarige edt
14 500 Ft
9.
Elizabeth Arden Green Tea edp 100+100BL+100Gel+100+strandszett
8 300 Ft
10.
Givenchy Very irresistible
13 600 Ft

Szállítás


Szállítási  feltételek 

1. Rendelés leadása
A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a Vásárló a Rendelés oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Parfüm Olcsón Webáruház felelősséget nem vállal.
 
2. Szállítás várható ideje
A rendeléseket 2-5 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. A parfümök kézbesítése csak hétköznap történik.

3. Kiszállítás módja
 
 
 Trans-o-flex futárcéggel 
 
A kiszállítás díja az ország egész területére ingyenes!

4. Fizetés
A termékek kifizetése minden esetben utánvéttel történik. Ez azt jelenti, hogy a futárnak, a csomag átvételekor kell kifizetni a rendelés  ellenértékét a megrendelt termékek után. 
 
5. Csomag átvétele
Kérjük kedves Vásárlóinkat hogy a csomag átvétele előtt mindenképpen győződjenek meg róla, hogy a külső csomagolás bontatlan, sértetlen legyen. A vevő a csomagot csak abban az esetben tudja kibontani, tételesen átnézni, ha azt a futárnak kifizette!
 
6. Sikertelen csomagátvétel
Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást.
 
7. Kiszállítás ideje
A kiszállítás 8-17óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! 
 
8. Szavatosság, garancia
A Parfumolcson.hu szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A rendelet teljes szövegét itt olvashatja: kattintson ide.
 

Elállás joga 

Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a Parfumolcson.hu-hoz.
Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Valamint abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, amit kedvezményként a Parfumolcson.hu elengedett a házhozszállításkor.
Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, a Parfumolcson.hu nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával vagy előreutalt, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru  ellenértékét.
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. kormányrendelet szövegét itt olvashatja: kattintson ide.