Iratkozzon fel hírlevelünkre, kupon listánkra
Értesüljön elsőként újdonságainkról, akciókról, kedvezményekről, kuponokról.
Ügyfélszolgálat, kapcsolat
Tel.: +36 3 0418 4980 | H-P: 9:00-17:00-ig
Email: info@parfumolcson.hu
Szállítás
A kiszállítás INGYENES!
Várható szállítás: 2-5 nap
Parfüm kereső
Kategóriák
Szállítás/fizetés
A szállítás ingyenes!
Top Brands
Top 10 eladás
1.
Tom Taylor Tom Taylor edt
4 300 Ft
3 800 Ft
2.
Giorgio Armani Acqua di Gio
11 900 Ft
3.
Naomi Campbell Naomi Campbell ( brown ) Edt
5 400 Ft
4.
Bvlgari Bvlgari MAN 2010
4 000 Ft
5.
Versace Bright Crystal
15 300 Ft
14 900 Ft
6.
Givenchy Extravagance d'amarige edt Purple NEW
14 500 Ft
7.
Playboy Playboy EDP /fehér/
3 400 Ft
8.
Givenchy Extravagance d'amarige edt
14 500 Ft
9.
Elizabeth Arden Green Tea edp 100+100BL+100Gel+100+strandszett
8 300 Ft
10.
Givenchy Very irresistible
13 600 Ft

Általános szerződési feltételek

A szerződés alanyai  

1. Szolgáltató: www.parfumolcson.hu 

Üzemeltető cég: Co-Mas-Sped Bt.
7150 Bonyhád Liget u 25.

Cégjegyzék szám: 17-06-003039 (Tolna Megyei Cégbíróság)

Adószám: 26471215-2-17

Bankszámlaszám:
HUF 11746036-29900318
Web: www.parfumolcson.hu
Email/ügyfélszolgálat: info@parfumolcson.hu
 

2. Vásárló (továbbiakban Vásárló):
a. Új, hozzáféréssel nem rendelkező vásárló esetén a megrendelő űrlap elküldésével egyidejüleg létrejön a hozzáférés és emailben kiküldésre kerül a megadott email címre, így nem kötelelző a Regisztráció a rendelés előtt (megtörténik a megrendeléssel). A kapott hozzáféréssel lehetőség van bejelentkezni, nyomon követni a rendelés folyamatát. Amennyiben a vásárló már rendelkezik hozzáféréssel (korábban már regisztrált vagy vásárolt), és a megrendelés előtt belép a rendszerbe, a megrendelő űrlap automatikusan betölti a korábban már megadott adatait.

Szerződés tárgya és annak jellemzői
1. A szerződés tárgya a webáruházban feltüntetett és megvásárolható termékek köre.
2. A webáruházban megvásárolható termékek jellemzői az adott terméknél feltüntetésre kerülnek.
3. A termékek árai:
a. A webáruházban megvásárolható termékeknél azok bruttó, azaz a mindenkor érvényes Általános Forgalmi Adóval (ÁFA-val) emelt árai vannak feltüntetve.
b. A termékek akciós webshop bruttó árai külön feltüntetésre kerülnek.
c. A parfumolcson.hu az árváltoztatás jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Regisztráció
1. A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra.
Amennyiben mégis vásárlás előtt regisztrálna: a fejlcében található "Regisztráció" menüpont alatt lehetséges, az ott található adatlap kitöltésével, valamint érvényes regisztrációnak számít a rendelés oldalon a szállítási- és számlázási adatok kitöltésével leadott rendelés is (a rendelés leadásával egyidőben rendszerünk emailben elküldi a hozzáférést).
2. A regisztráció során egy email címet és egy ahhoz tartozó jelszót kell megadni, melyek használatával a későbbiekben be lehet lépni a webáruházba. Mindezeken kívül a Vásárló szállítási és számlázási adataira, valamint egy valós e-mail cím megadására van szükség.
3. A regisztráció során megadott adatokat a Vásárló - a webáruházba történt belépést követően - a "Profilom" menüpontban bármikor módosíthatja.
4. A parfumolcson.hu nem vállal felelősséget a regisztráció során tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatok miatt bekövetkező szállítási és egyéb problémákért.
5. A Vásárló a webáruházba történő regisztrációjával a parfumolcson.hu webáruház Általános Szerződési Feltételeit elfogadja.
6. A Vásárló regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát az info@parfumolcson.hu  e-mail címe küldött írásos kérelme alapján a parfumolcson.hu bármikor törli.

A szerződés létrejötte

1. Általános tudnivalók
a. A regisztrációt követően a webáruházban történő vásárlás a webáruházba belépve, elektronikus úton megrendelés/utánvétel útján lehetséges.
b. A webáruházban leadott megrendelés nem minősül még szerződésnek. A megrendelés a szerződés létrejöttéig szabadon és következmények nélkül módosítható, illetve lemondható. A Vásárló az általa leadott megrendelés módosítását és/vagy lemondását az info@parfumolcson.hu  e-mail címre küldött levélben vagy a 06-30 545-5745 telefonszámon kérheti.
c. A Vásárló a megrendelés megtörténtéről automatikusan értesítést kap a webáruháztól, azonban ez még nem jelenti a parfumolcson.hu részéről a megrendelés teljesíthetőségének visszaigazolását és így a szerződés létrejöttét.
d. A parfumolcson.hu - mint ajánlattevő - ajánlati kötelezettségének ideje megegyezik jelen "Szállítás" gomb alatt meghatározott, parfumolcson.hu által vállalt maximális szállítási határidővel.

2. Személyes átvételre áruházunkban nincs lehetőség!
 
3. A szerződés létrejötte utánvétes kiküldés estén:
a. A mennyiben a a Vásárló által leadott megrendelés teljesíthető, úgy a parfumolcson.hu a Vásárlót e-mailben értesíti, miszerint a megrendelt termék(ek)  átvehető(k)-e.
b. Utánvétes szállítás esetén a parfumolcson.hu és a Vásárló között létrejött szerződés távollévők között megkötött szerződésnek minősül, így a szerződés a parfumolcson.hu által a IV.3.a. pontban meghatározott visszagazoló e-mailel jön létre.
c. A Vásárló tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerződés az IV.1.d. pont szerinti ajánlati kötöttségi időn belül nem jön létre, úgy a parfumolcson.hu ajánlati kötöttségekre, valamint a Vásárló bárminemű kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik. A parfumolcson.hu ezt követően a megrendelést nem teljesítettnek veszi és  - a Vásárló egyidejű tájékoztatása mellett - rendszeréből törli.

4. A szerződés teljesülése:
a. A szerződés létrejöttének és/vagy teljesítésének határideje - az átvétel lehetőségéről, vagy a postázás megtörténtéről szóló e-mail elküldésétől számított - 15 munkanap. Azaz a Vásárlónak ennyi munkanap áll rendelkezésére arra, hogy a megrendelt terméke(ke)t a megrendelésben szereplő helyszínen átvegye.
b. A Vásárló tudomásul veszi, hogy amennyibe a szerződés az előzőekben meghatározott határidőn belül nem jön teljesül, a parfumolcson.hu a megrendelést, vagy a szerződést nem teljesítettnek veszi és - a Vásárló egyidejű tájékoztatása mellett - rendszeréből törli.
c. A megkötendő szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül.
d. A szerződések iktatásra kerülnek, később bármikor hozzáférhetőek.
e. A szerződéskötés nyelve magyar.

5. A szerződéstől való elállás
5.1. A Vevõ jogosult a megrendelést követõen 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailben vagy telefonon a parfumolcson.hu ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a Vevõt semmilyen költségviselés nem terheli.
5.2. A Vevõ az áru átvételét követõ nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevõ által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésõbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követõ harminc napon belül visszatéríteni.
5.3. A Vevõ viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket(postai feladás díja)
5.4. A parfumolcson.hu áruházban kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes összegt a Vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérülésébõl adódó költségek a Vevõt terhelik.
5.5. A termékek visszaszállítását postai úton vagy futárcéggel kérjük. A termék csomagolása bélelt boríték vagy doboz legyen!
5.6. A fogyasztónak írásban történő elállás estén elegendő, ha nyilatkozatát az elállási határidőn belül elküldi
5.7. A szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredendő kárai megtérítését.

6. Szállítási és fizetési feltételek:
Házhozszállítás utánvéttel

A kiszállítás díja az ország egész területére ingyenes!

A webáruházba megrendelt termékek házhozszállítását a Trans-O-Flex Futárcég  végzi.
Vásárlónak lehetősége van tájékoztatás alapján a megrendelést visszavonni.
 A termékek szállítási határideje 2 - 6 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben a kiszállítás ezen határidőn belül nem tud megvalósulni, a parfumolcson.hu ügyfélszolgálata tájékoztatja a Vásárlót és egyeztetnek a megrendelés teljesítésének további menetéről. 
Valamennyi csomag esetében mellékelten megtalálható a termékek vételárát tételesen tartalmazó ÁFA-a számla.

7. Adatvédelem és hírlevél

7.1. Adatvédelem
a. A webáruházban történő vásárláshoz és a megrendelt termékek kiszállításához és/vagy átadásához, valamint a vásárlásról kiállított áfa-s számla elkészítéséhez szükséges, hogy a Vásárló a vásárlást megelőzően a webáruház felhasználójaként regisztráljon és a regisztráció során a hivatkozott tevékenységekhez szükséges adatokat megadja.
b. A regisztráció során a Vásárló által megadott adatok személyes adatnak minősülnek, ezért ezeket a parfumolcson.hu bizalmasan kezeli és harmadik fél számára nem adja ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek, mely adatok átadásához a Vásárló a megrendelés leadásával hozzájárul.
c. A parfumolcson.hu kijelenti, hogy a regisztráció során kizárólag a rendeléshez és a rendelés teljesítéséhez feltétlenül szükséges adatokat kéri el.
d. A Vásárló regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát az info@parfumolcson.hu  e-mail címre küldött írásos kérelme alapján bármikor töröljük.

7.2. Hírlevél
a. A parfumolcson.hu kijelenti, hogy regisztrált ügyfeleinek kéretlen (spam) levelet nem küld. Regisztrált ügyfelei kizárólag a regisztrációhoz és a rendeléshez feltétlenül szükséges levelet kapnak.
b. A parfumolcson.hu nem rendszeres időközönként hírlevelet küld az aktuális akciókról és egyéb, a parfumolcson.hu-val kapcsolatos információkról.
c. A parfumolcson.hu hírlevelét csak az arra feliratkozott felhasználók kapják, akiknek bármikor lehetősége van a hírlevelet lemondani.

8. Szavatosság és jótállás
1. A parfumolcson.hu az általa forgalmazott termékekre a Ptk-ban foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállal, vagy vállalnak a parfumolcson.hu beszállítói.
2. A szavatosság időtartama 6 (hat) hónap és a szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére.
3. A parfumolcson.hu az általa a webáruházban forgalmazott termékekre jótállást nem vállal.